Gràcies als missatges d’uns i d’altres he pogut comprovar que la meua nova novel·la, Vides desafinades (Edicions 62, 2011), ja està ben distribuïda i repartida per les llibreries. Del contingut ja direu la vostra (com deia un amic, la novel·la ja és dels lectors), però podreu comprovar que es tracta d’una edició esplèndida, d’aquelles que fa goig, amb un treball de composició, disseny i correcció excel·lent per part de l’editorial. Agraït a Pilar Beltran i el seu equip.

Sobre les presentacions, ja podem confirmar que el dia 16 de desembre, a les 20,00 hores, ens podem veure a la Llibreria La Costera de Xàtiva, i dimecres dia 21 de desembre, a València, a Ca Revolta, sembla que a les 19,00 hores. El presentador l’anunciarem en breu. Aprofite l’avinentesa per agrair-vos de nou els vostres comentaris i felicitacions.

14 Comentaris

  1. Xavier, l'enhorabona. Això deu ser com portar una criatura al món -amb la diferència que, si surt guapa, el mèrit sí que és de sos pares.

  2. Apuntem la data del Micalet i com que arriba nadal aquest serà un bon llibre per (auto)regalar.

    Una abraçada.

  3. Gràcies, Joan, trobe que la criatura ha eixit guapeta, però correspon a vosaltres jutjar-ho.

    Ja saps Mercè que em faria il·lusió trobar-vos allí, una abraçada!

  4. Jo també aniré a la presentació en Ca Revolta. Curiosament, serà la primera vegada que hi vaja. Ja tocava, no?

  5. Jo mateix ho he comprovat. A la Central del Raval ja hi és. Fins i tot me l'he comprat sense esperar a l'edició butxaca. M'ha convençut el fet que comence citant 'Si está bien' de Los Planetas. Primer encert.

  6. Mai no és tard, Tadeus. Ho passarem bé, gràcies per la disposició!

    Ei, Manuel, que ràpid! No saps la il·lusió que em fa que ja l'esteu tafanejant. M'encanta que a algú li faça gràcia la cita de Los Planetas, ja et pots càrrec del to de la narració.

    Anirem a Barcelona segur, potser més d'una vegada. Avisarem amb temps. Salutacions!

  7. T'han fet una portada molt maca, felicitats! Molta sort.

  8. Estic amb el Salvador, m'agrada molt la portada.
    Del text, de la novel.la, no et puc dir res, o igual ja t'he dit massa (léase ironía)

  9. Això és el que té haver fet de conillet d'índies, Culdesac. En tot cas, sabent que coneixes el text, és molt tranquil·litzador que t'haja agradat la portada.

  10. Gràcies, Enric. Sí que està bé això, un poc ràpid tot, però molt bé. Ja em diràs.