Les Vides desafinades (Edicions 62, 2011) tornen al lloc del crim. O siga, a Gandia, la ciutat que va premiar la novel·la amb el Joanot Martorell. Serà amb una presentació amb molts al·licients per a mi: tot i que he anat darrerament en nombroses ocasions, mai havia presentat a aquella ciutat un llibre. Serà gràcies a la invitació de Saforíssims dintre del cicle “De tu a tu”, demà dijous, dia 1 de març, a les 20,00 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Central Convent de Sant Roc.

Introduirà l’acte l’escriptor Vicent Olaso i farem una mena de diàleg sobre la novel·la amb la cantautora saforenca Clara Andrés (en la fotografia), que es va deixar atracar molt amablement. A més, l’autora dels deliciosos discos Dies i dies i Huit, nascuda a Oliva, s’ha compromet a cantar unes cançons. Sols per això, paga la pena. Per cert, la foto d’allà dalt podia haver estat una gran portada alternativa.

Amb futures presentacions a Alcoi i Ondara acabarem per recórrer les Comarques Centrals. I la setmana vinent toca Palma de Mallorca. Anirem informant.

Foto: Saforíssims