Avui les Vides desafinades es desplacen cap al sud, a Alcoi, en la primera presentació meridional del llibre que no serà l’última. Serà a les 19,30 hores, en el Centre Ovidi Montllor (Vistabella 8), amb un luxe de presentador, Hugo Mas, cantautor i incipient cineasta. A més de parlar de la novel·la, caurà de segur alguna cançó, si és de l’alba millor. Amb la d’Alcoi i una posterior presentació a Ondara pensàvem tancar el cicle de presentacions, però encara s’està gestant alguna més. Continuarem informant.

CartellLlegendesEl que té de mal l’avinentesa és que no podrem estar a un altra presentació aquesta vesprada, la del llibre Llegendes de la Costera, editat per Amics de la Costera, i on participem juntament amb una vintena d’autors de la comarca: Paco Belda, Ximo Cerdà, Ximo Corts, Toni Cucarella, Marc Gandia, Vicent Garcia Perales, Maria Josep Juan, Josep Vicent Martínez, Antoni Martínez, Miquel Mollà, Paco Úbeda, Josep Manel Vidal i Raül Vidal.

L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva a les 20,00 hores.

Com que encara no he llegit el llibre no puc dir-vos quin és l’enfocament dels meus companys. El meu ha estat recuperar una coneguda llegenda, la de la Torre del Sol, des d’un punt de vista futurista.

Foto:G.Boada