L’antologia Fuster per a ociosos, editada per Sembra Llibres, ja té un xicotet calendari de presentacions, la setmana vinent: dimecres dia 31 aterrarem a Benimaclet. I la jornada següent, dijous 1 de juny, ens veurem a Xàtiva. Ja per a l’octubre, farem la visita obligada a l’Espai Fuster de Sueca.

Després de la bona acollida de l’antologia Fuster per a ociosos a la Fira del Llibre, el volum comença a rodar amb una modesta gira de presentacions per acabar d’acostar-lo al públic. I reblar les bones sensacions que hem anat recollint a les xarxes socials i a alguns mitjans.

Pel que fa a la visita al barri valencià, l’acte tindrà lloc al restaurant La Murta (Carrer la Murta, 14), a les 20,00 hores, i està organitzat per la Universitat Lliure de Benimaclet i Benimaclet Viu. Hi seran presents els editors Borja Català i Xavi Sarrià, mentre que el crític Francesc Calafat farà de presentador i dinamitzador de l’acte.

A Xàtiva, la presentació es farà a la Llibreria La Costera (Avinguda Gregorio Molina, 17), a les 19,30 hores. En aquest cas, el cantautor i escriptor Feliu Ventura farà un parèntesi en l’organització del certamen de cantautors de la capital xativina i presentarà l’acte. Ja al mes d’octubre, tindrà lloc la visita obligada a l’Espai Fuster de Sueca, el dia 27.

Els comentaris estan tancats.