Dintre de les activitats previstes en La Plaça del Llibre, unes jornades per fer més visible la literatura que es fa al País Valencià, però oberta també a escriptors i editorials de tot l’àmbit lingüístic (ací mateix teniu l’enllaç amb una explicació més ampla), hi haurà moments per les trobades amb els lectors, la signatura d’exemplars o l’intercanvi d’opinions i experiències. I allí estarem, amb El meu nom no és Irina (Andana, 2013), la novel·la sobre un embrió d’escriptor i una enigmàtica xica russa que està tenint una bona acceptació entre els grans i que comença a passar la prova de foc del seu públic natural, els joves.

La Plaça estarà oberta dels dies 21 al 24 de novembre i la franja prevista per a Irina serà el dissabte dia 23, de vesprada. Allí estarem, signant llibres, atenent les vostres peticions i suggerències o el que estimeu més oportú. Una bona oportunitat, en tot cas, de conèixer el que s’està fent i els nostres autors i autores.

5 Comentaris

  1. Tinc dos alumnes (de sisé de primària) que diuen haver-se-lo llegit. I m'ho diuen amb satisfacció! Els comunicaré l'esdeveniment. Segur que els acomboia.

  2. De sisé de primària! Wow! Em sembla genial, Josep Manel, que fins i tot gent tan jove vulga llegir novel·les així. Alguna cosa tindrà a veure el profe.

  3. De fet, ha estat fer tu el comentari i omplir-se l'agenda amb més viatges per a Irina. Anirem informant.