Avui les Vides desafinades es desplacen cap al sud, a Alcoi, en la primera presentació meridional del llibre que no serà l’última. Serà a les 19,30 hores, en el Centre Ovidi Montllor (Vistabella 8), amb un luxe de presentador, Hugo Mas, cantautor i incipient cineasta. A més de parlar de la novel·la, caurà de segur alguna cançó, si és de l’alba millor. Amb la d’Alcoi i una posterior presentació a Ondara pensàvem tancar el cicle de presentacions, però encara s’està gestant alguna més. Continuarem informant.

CartellLlegendesEl que té de mal l’avinentesa és que no podrem estar a un altra presentació aquesta vesprada, la del llibre Llegendes de la Costera, editat per Amics de la Costera, i on participem juntament amb una vintena d’autors de la comarca: Paco Belda, Ximo Cerdà, Ximo Corts, Toni Cucarella, Marc Gandia, Vicent Garcia Perales, Maria Josep Juan, Josep Vicent Martínez, Antoni Martínez, Miquel Mollà, Paco Úbeda, Josep Manel Vidal i Raül Vidal.

L’acte tindrà lloc a la Casa de Cultura de Xàtiva a les 20,00 hores.

Com que encara no he llegit el llibre no puc dir-vos quin és l’enfocament dels meus companys. El meu ha estat recuperar una coneguda llegenda, la de la Torre del Sol, des d’un punt de vista futurista.

Foto:G.Boada

7 Comentaris

  1. Tampoc podré anar, però tinc ganes de tenir aquestes llegendes i llegir la de la Torre del Sol. Hem pujat últimament amb les rutes de l'amic Rafa, i sent coses tan boniques allà dalt! Va ser un descobriment, la llegenda i el lloc, més meravelles xativines! Que vaja bé a Alcoi!

  2. Gràcies, bonica. Espere que ningú s'enfade amb la lectura que he fet de la llegenda, ha, ha!! Allò substancial hi és, que conste.

  3. Vaig saber que presentaves el llibre al Ovidi Montllor el dia següent. Massa tard, perquè va estar lameua una vesprada fosca i avorrida, saps? I m'hagués encantat anar i 'a més, saludar-te. Espere que estigueres agust ací i tan de bo en un futur torne a mi l'oportunitat perduda. Et llegeixc 🙂

  4. No patisques, a l'altra. Potser hauria d'avisar amb més temps. En tot cas, vaig estar molt a gust. Ens llegim!