Demà dimecres, dia 6 de març, els lectors de Vides desafinades (Edicions 62, 2011), teniu l’oportunitat de plantejar les vostres opinions, dubtes, suggeriments, malediccions, retrets etcètera en un acte que tindrà lloc a les 19,00 hores dintre del cicle “El Micalet parla de llibres” organitzat per la secció de cultura de la Intersindical i la Societat Coral el Micalet, seu de la trobada. Aquest serà un dels primers encontres amb lectors (divendres hi haurà un altre a la Vall d’Uixó, amb alumnes de batxillerat) després d’un llarg cicle de presentacions i d’unes primeres preses de contacte amb els grups d’estudiants de Gandia.

Si s’animeu a assistir-hi, ens comprometem a contestar totes les preguntes, les pertinents, les impertinents i les altres. En aquest enllaç recuperem diversos textos escrits sobre la novel·la, per si voleu trobar inspiració. I vaja per davant l’agraïment a l’organització per haver inclós el llibre en el cicle.

2 Comentaris

  1. Xavier, les agraïdes som Pepa Úbeda (Micalet) i jo(Intersindical Cultura) per haver comptat amb la teua presència. Gràcies per la teua generositat i per una estona tan profitosa. Totes les persones que han llegit el llibre en diuen flors i violes.

  2. Gràcies a vosaltres per l'acollida, va ser un dels millors clubs de lectura que recorde. Un plaer, de veritat.