Nova parada en la gira de presentació de Vides desafinades en la que és la segona visita a les comarques del Sud, en aquest cas a Ondara (Marina Alta). Serà demà divendres dia 4, a les 20,00 hores, al Café Sendra. I tindrem com a amfitrió a un dels nostres escriptors joves més valuosos i prometedors, Jovi Lozano-Seser (Ondara, 1979), recent premi Constantí Llombart de novel·la, dintre dels Ciutat de València. Poca broma.

Les properes cites seran a l’Olleria, dia 18 de maig, i a Sagunt, en una data que concretarem en breu. S’ha d’agrair que continuem rebent propostes i invitacions: a cap d’aquestes poblacions havíem presentat les anteriors novel·les. Un plaer.

 

4 Comentaris

  1. Aprofito aquest apunt per dir que em va agradar molt el llibre, que li vaig agafar carinyo als personatges (a quasi tots) i que espero que tinguis molt èxit amb les presentacions.

  2. Moltes gràcies, amic, pels afalacs!El plaer, en tot cas, és nostre per rebre't. La veritat és que ens feia molta il.lusió. Per cert, he posat el link del teu blog al meu nou blog, ja que en sóc seguidor i calia reflectir-ho. Parlem demà!Salut!

  3. El plaer és meu. Aniré dopat, perquè porte un constipat considerable, però ho passarem bé.