Demà dijous, dia 9 de febrer, ens estrenem en una presentació d’un llibre a Silla, a l’Horta Sud, amb el col·lectiu local de Compromís com amfitrió (20,00 hores, C/ Llibertat 5) i un dels nostres poetes joves més sòlids i interessants, Ivan Brull, com a presentador de Vides desafinades. Esteu tots convidats.

I aprofitant l’avinentesa també volia agrair les atencions que estic rebent amb la novel·la. De primeres, vull agrair a tots i cadascun dels compradors del llibre que han apartat vint-i-un eurassos, amb la que està caient, per dur-se’n la novel·la a casa. Ho dic de veritat. També agrair els vostres comentaris encoratjadors i les crítiques, que tot alimenta, les nombroses ressenyes aparegudes per la xarxa (un dia farem una miscel·lània arreplegant-ho tot), o les contínues ajudes en la difusió (ací baix, un vídeo d’una entrevista penjat per Vicent Garcia, un dels molts exemples). Per no oblidar el suport de persones i entitats en l’organització d’actes (Ca Revolta, Llibreria La Costera, L’Horiginal, Espai País Valencià, Compromís Silla, Biblioteca Sant Josep d’Ontinyent, Dimonis de Massalfassar, Fundació Ramon Llull de Mallorca, Casal Jaume I d’Alcoi, Saforíssims….).

Vull també mostrar el meu agraïment a la gent, músics, actors i escriptors, que ha acceptat presentar la novel·la (Miquel Àngel Landete Senior, Jesús Barranco Gent del Desert, Ivan Brull, Josep Vicent Frechina, Elies Barberà, Pere Joan Martorell, Clara Andrés i Hugo Mas, de moment), i detalls impagables de lectors anònim, com ara Josep Pintat, qui va penjar en Spotify un llistat de 51 cançons basat en la novel·la. Talment, com el que s’ha fet a aquest blog, però amb molt de gust.

Finalment, vull agrair la caloreta que he trobat entre els meus companys de professió, l’estima amb què han preparat les seues entrevistes sobre la novel·la. Ací baix, un muntatge de Santiago Sanchis, d’El Periòdic d’Ontinyent. Tot això.

Els comentaris estan tancats.