Novel·la guanyadora del premi Andròmina dels Octubre, l’any 2007. Un premi de prestigi per a una bandarrada, una paròdia de les novel·les esotèriques de moda a l’estil Dan Brown. I segons els amants del gènere negre, un exemplar heterodox, mediterrani i torrentià. Desapareix un sant  en un poble i irromp per investigar Feliu Oyono, un inspector negre i ben plantat. Humor una mica més salvatge que en el debut.

 

ISBN:  978-84-7502-827-9
Format: 16×24 cm.
Pàgines: 156
Data de publicació: 25/03/2009

Les espurnes càustiques de l’humor

El producte funciona perquè s’ajusta a les expectatives plantejades pel novel•lista, que pretén que el lector s’ho passe bé i mire amb ironia i distanciament el seu entorn.

Francesc Calafat
Professor d'institut i crític literari

Novel•la negra amb elements clàssics

D’estructura senzilla, és una ficció lleugera, desengreixant i divertida que sap mantenir la intriga i el ritme necessaris. Ressons torrentians, però una obra molt diferent: més esperpèntica, més berlanguiana, corrosiva. No ens avorrirà, això és segur.

Blog de literatura, de literatures

Un llibre fresc i suggerent

Un llibre fresc, que recorda constantment a la narrativa de Jordi Sebastià. Relat urbà, actual, directe. Amb un deix de prosa de Ferran Torrent. Suggerent. Tot i que potser m’agradaria poder trobar més passions o situacions extremes.

Carles Cortés
Escriptor i professor de literatura catalana

Gràcies per la novel·la

Em va divertir molt. És original, enganxa i fa goig de llegir. Tot plegat, se’m va fer curt, massa curt. La prosa i les situacions que Aliaga va dibuixant entren bé, amb familiaritat i rapidesa. Només es pot dir una cosa quan algú t’ho fa passar així de bé: gràcies!

Vicent Baydal
Historiador valencià

Uns neons que enlluernen

Una novel·la amb efluvis de Boris Vian barrejats amb pólvora valenciana per oferir al lector un producte molt sòlid, una història molt ben trenada, carregada d’ironia i amb un sentit de l’humor fora mida. Un llibre de pinyol vermell que és del tot extraordinari. Els neons de Sodoma enlluerna i convida a seguir el rastre fosforescent d’aquest escriptor.

Sebastià Bennasar
Periodista i escriptor

Els comentaris estan tancats.