Amics i amigues, tragueu les agendes, si és del vostre interés, perquè ja tenim calendari per a la presentació de les noves investigacions de l’inspector Feliu Oyono, protagonista de Dos metres quadrats de sang jove (Crims.cat, Alrevés, 2014): a Xàtiva, dia 31 de maig, a València, 13 de juny i a Barcelona, 14 de juny.

A Xàtiva serà a la Llibreria La Costera, el proper dissabte dia 31 de maig, a les 19.00 hores, de la mà de Kike Roselló, que farà els oficis d’una estona que esperem siga profitosa i entretinguda.

La presentació a València, 13 de juny, 19,00 hores, serà dintre del “Divendres negre” de la llibreria 3i4: celebrarem la negror literària amb picadeta de sang amb ceba, olives (negres) i vi (negre). I a més de Dos metres quadrats de sang jove es presentarà Elles també maten (Llibres del Delicte, 2014), amb tres de les assassines, Anna Maria Villalonga, Esperança Camps i Núria Cadenes. També ens acompanyarà una altra bona assassina: Anna Moner. Ho moderarà Juli Alandes.

A Barcelona, mentrestant, tenim la cita dissabte dia 14 de juny, amb un vermut a la llibreria Black Mask, a les 13,00 hores. Sebastià Bennassar, un dels grans de la negror en català, serà l’orgullós padrí: no debades, Tià és un dels pioners de l’oyonisme, selecta filiació generada després de la irregular acollida que va tindre Els neons de Sodoma (3i4, 2007), l’obra inaugural amb Feliu Oyono.

Foto: La Vanguardia

2 Comentaris