Amb la tardor, reprenem la gira de presentacions d’El meu nom no és Irina (Andana Editorial, 2013), la nostra nova novel·la que pretén ser una cruïlla de gèneres i conciliar públics de diferents edats al voltant d’una mateixa proposta. La propera estació d’Irina i Nèstor serà a Barcelona, a La Casa del Llibre de Passeig de Gràcia, dijous dia 10 d’octubre (19,00 hores), ni més ni menys que amb el mestre de novel·listes Andreu Martín d’amfitrió.

Ací teniu una estupenda ressenya i entrevista (un nou gènere?) d’Hèctor Serra per a Núvol a propòsit de la novel·la. Si us va bé acudir a l’acte, farem perquè passeu una bona estona. Per cert, la bucòlica i tardorenca fotografia del post és cortesia de l’equip d’Un país de llibre, que en breu emetrà un reportatge sobre la novel·la. Ací baix, la targeta de l’acte.

2 Comentaris

  1. Xe, Xavier, en la foto que t'han tret a l'Avui sembles una estrella rock! A primera vista, m'havies semblat el cantant de Seguridad Social! Enhorabona per l'entrevista i que la gira per Barcelona servesca per conscienciar una miqueta els catalans que no saben que al País Valencià també es fa bona literatura en català.

  2. Sense voler, un acaba projectant les seues frustracions d'alguna manera, i la meua és no haver estat guitarrista d'un grup de rock. Gràcies, amic, algú ha de fer apostolat: vaig aprofitar l'entrevista a l'Avui per vendre mitja dotzena de bones novel·les fetes ací.