La meua nova novel·la, El meu nom no és Irina (Andana, 2013), tanca de moment el cicle de presentacions formals i ho fa amb un acte que em fa molta il·lusió, a la ciutat de Vila-real, a la Llibreria Ausiàs (del carrer Ausiàs!) i amb una vila-realenca de luxe, l’escriptora i artista plàstica Anna Moner, l’autora d’un llibre (anava a dir de gènere: però la proposta va més enllà) magnífic, Les mans de la deixebla (Bromera, 2010). Mentre esperem amb expectació la publicació del seu nou llibre, podem llegir d’Anna coses  tan delicioses com aquesta en La Veu del País Valencià. L’acte de presentació d’Irina tindrà lloc aquest divendres, dia 29 de novembre, a les 19,30 hores.

ANNA MONER_n (Custom)Es tracta d’una presentació trobe que necessària per diversos motius: de primeres, perquè si no vaig errat, des de Si no ho dic, rebente (Moll, 2005), no presente llibre a les comarques del nord. I segona, perquè la il·lustradora del llibre és una altra Vila-realenca important, Paula Bonet, la responsable d’haver posat cara i ulls (i quins ulls) a Irina, la jove russa protagonista de la novel·la.

Deia que Vila-real tanca el cicle de presentacions formals a no-lectors i, a partir d’ara, Irina viatjarà a diverses poblacions del País Valencià per trobar-se amb els lectors, clubs de lectura d’adults i instituts, la prova de foc de la novel·la i el moment d’enfrontar-se a les sensacions, positives i negatives, que el llibre ha generat. Anirem informant.

Els comentaris estan tancats.