Les Vides desafinades (Edicions 62, 2011) tornen al lloc del crim. O siga, a Gandia, la ciutat que va premiar la novel·la amb el Joanot Martorell. Serà amb una presentació amb molts al·licients per a mi: tot i que he anat darrerament en nombroses ocasions, mai havia presentat a aquella ciutat un llibre. Serà gràcies a la invitació de Saforíssims dintre del cicle “De tu a tu”, demà dijous, dia 1 de març, a les 20,00 hores, a la sala d’actes de la Biblioteca Central Convent de Sant Roc.

Introduirà l’acte l’escriptor Vicent Olaso i farem una mena de diàleg sobre la novel·la amb la cantautora saforenca Clara Andrés (en la fotografia), que es va deixar atracar molt amablement. A més, l’autora dels deliciosos discos Dies i dies i Huit, nascuda a Oliva, s’ha compromet a cantar unes cançons. Sols per això, paga la pena. Per cert, la foto d’allà dalt podia haver estat una gran portada alternativa.

Amb futures presentacions a Alcoi i Ondara acabarem per recórrer les Comarques Centrals. I la setmana vinent toca Palma de Mallorca. Anirem informant.

Foto: Saforíssims

2 Comentaris

  1. Et desitge tota la sort del món i em sap greu no poder anar-hi. Involuntàriament, he esdevingut un 'competidor' teu (pel segment de públic 'engagée') ja que organitzem un acte també demà sobre la transició al País Valencià, amb Manolo Alcaraz, al teatre del Raval.

    Una abraçada

  2. Sí que em sap greu. I més encara competir amb un element tan interessant com Manolo Alcaraz. Coses que passen. Una abraçada i que vaja tot molt bé, Jesús.