En aquesta ocasió, Els neons de Sodoma fan un viatge ben curt: demà divendres, de vesprada, trobada per parlar de la novel·la amb professors i antics professors de l’Institut Josep de Ribera, de Xàtiva, agrupats en la Confraria de golafres i llèpoles. Una confraria laica que es reuneix una vegada al mes per fer alguna activitat de caire cultural. La cosa té la seua gràcia. I també el seu compromís, perquè entre el públic hi haurà molts antics professors d’un servidor de diferents matèries, fins i tot alguns que em suspendrien en el seu moment. Una presentació, per tant, molt particular.

Il·lustrem açò amb una foto de Rubén Tomàs de la recent presentació a Lloc Nou d’En Fenollet, on estic amb Rafa Tomàs, docent jubilat precisament del Ribera. Amb ell vaig coincidir a l’optativa de Teatre. Grans records. L’organitzador de demà és un antic professor meu de literatura catalana, Josep Vicent Martínez. Per cert, encara que no vinga al cas: entre els alumnes del meu institut va estar Raimon. No podia deixar de pegar-me el moc.

2 Comentaris

  1. Fotre, xiquet! Vés amb compte, a vore si se't berenen! El teu post m'ha recordat el relat que Ximo Cerdà ha escrit per al llibre del 75é aniversari del Josep de Ribera. Bon relat i magnífic llibre. Farà goig comprovar si els antics profes saben deixar de ser profes i ser només amables lectors. Segur que sí! que en el fons són bona gent. Dóna'ls records de part meua.

    I segons per cert, amb el Raimon vas coincidir fent el B.U.P o el C.O.U?

  2. Tinc pendent llegir el llibre de l'institut perquè el vaig deixar. I sí, espere que els profes facen el paper de lectors. Amb mi, malament o bé, ja tenen la feina feta.

    I malauradament no vaig coincidir amb Raimon, que és un poc més jove. Prometedor cantant i compositor, caldria dir. Conte vosté amb els records, sinyor Alietes.