El dia després de la presentació a València, a Ca Revolta, de Vides desafinades, dimecres passat, els amics Mercè Climent i Francesc Mompó penjaven als seus respectius blogs una crònica de l’acte il·lustrada amb fotografies (algunes reproduïdes ací en aquest post). La informació completa la podeu llegir ací i ací. Agraït a la parella de difusors i agitadors culturals més activa del País Valencià. I també a tots els amics i amigues presents en l’acte, alguna gent que no coneixia i fins i tot algun retrobament molt especial després de molts anys. Agraït també al mantenidor improvisat (Salvador Company) qui va sostenir l’acte mentre aconseguia arribar el presentador oficial, Miquel Àngel Landete, Senior. Gràcies també per l’esforç.

I als amics de Ca Revolta per la fantàstica acollida. Properament anirem informant de les següents presentacions.

 

5 Comentaris

  1. He sentit molt no poder anar-hi a la presentació però és que estic una miqueta fotut de salut estos dies. Espere que haja estat (i pel que estic llegint vieg que sí) un èxit.
    🙂

  2. Llàstima, Jesús, perquè hi havia expectació entre la parròquia blogaire per conèixer-te en persona, i no va conya. El que va davant va davant i sense salut no hi ha molta cosa més. Que et millores. Una abraçada.

  3. Estic llegint-lo, Xavier, i m'agrada molt. Me'l vaig regalar per Nadal i ja porte la meitat. Es llegeix amb ànsia, i el llenguatge s'assaboreix amb plaer. Els personatges són tendres i atractius.
    Gràcies

  4. Gràcies a tu Enric, eres molt amable. Com que ara estic rebent les primeres impressions dels lectors (una fase tortuosa: agrada, no agrada?), s'agraeix de veritat. Bon any, amic.