Costa molt d’abandonar els primers habitatges. Malgrat les estretors i incomoditats, tens una estima especial per tots els racons, per les vivències que contenen. Però arriba un dia que l’espai fa curt i has de marxar. Fins i tot els espais virtuals tenen limitacions. I servidor té per costum fer cas d’aquells que saben més. ‘Sota la Creueta‘ va nàixer, precisament, atenent el criteri de persones que m’empentaren a obrir un bloc. L’experiència ha estat molt gratificant.

Centenars d’entrades algunes de les quals han tingut recorregut i han servit per generar no pocs debats, de vegades amb una orientació crítica (o molt crítica) sobre el que allí s’exposava. Però la família ha crescut, convé fer selecció, ordenar el que hi ha i donar entrada a coses que als lectors li poden ser útils i que no tenien cabuda en l’anterior format, sobretot la informació de les novel·les, amb les quals ja podem fer un equip de futbet. Fem mudança cap a WordPress, amb l’assessorament i el sensacional disseny dels amics de Xatcom (mireu la brutal web turística que han fet per a Xàtiva).

A la web trobareu també un nou perfil professional de Facebook que, tard o d’hora, havíem d’engegar per les limitacions dels perfils personals. Si voleu, ja podeu anar afegint-se per fer la migració el més prompte possible. I a petició d’alguns de vosaltres, un perfil d’Instagram, molt pobret, de moment, però que tractarem d’alimentar. Esteu convidats a la nova llar. Més bonica i ampla, però amb gran part dels mobles de la vella i tot el seu esperit. L’antiga Sota la Creueta continuarà oberta, per si voleu entrar. Gràcies als nous visitants i, sobretot, als antics, per haver recorregut tot aquest camí. Ja em sabreu perdonar si m’he posat una mica sentimental.

Els comentaris estan tancats.