No sé si ho he contat ací alguna vegada: tot i que al meu deneí posa Madrid com a lloc de naixement, la qual cosa a alguns us fa molta gràcia, els meus orígens per part de pare estan en l’Horta Nord, en algun indret ferroviari entre Massalfassar i Albuixech. Per això, totes les vegades que trac llibre anem a un d’aquells pobles per presentar-lo i veure als amics, la família i a tot el que s’hi vulga aplegar, que serà ben rebut.

Enguany toca Massalfassar. Serà demà dijous, dia 16 de febrer, al Café l’Infern, seu de la Colla de Dimonis, en horari nocturn (22,30 hores), com pertoca a un insigne local tan relacionat amb els averns i la mala vida. Hi haurà llibres i begudes espirituoses. I un presentador de luxe, Josep Vicent Frechina, un dels individus que més sap de música d’aquest país, sense exagerar gens ni miqueta.

Aprofite per donar les gràcies als amics de Silla i la seua acollida la setmana passada. Mai una presentació en la que no ens vam llevar ni jaqueta ni bufanda havia resultat tan càlida. I també gràcies a Ivan Brull pel seu magnífic text de presentació. La setmana vinent, sessió doble a Barcelona. Però aquella serà una història que contarem més endavant.

Els comentaris estan tancats.