La vida útil de les novetats editorials és més aviat minsa i curta. Per això he d’agrair que, mig any llarg després de la publicació de Vides desafinades, encara hi haja persones i col·lectius que ens convoquen a presentar la novel·la. Aquesta setmana, dijous dia 14, a les 20,00 hores, serem a Sagunt, a la Taverna de la Serp (davant del Teatre Romà!) en un acte organitzat per l’Associació Cultural Espai Bloc.

vicent penya fotografiaL’encarregat de presentar el llibre, el poeta local Vicent Penya (en la foto), tot un luxe i a qui hem d’agrair que es deixara atracar (pacíficament, això sí) i acceptara fer d’amfitrió amb molts poc de temps de marge. I també hem de donar les gràcies a l’instigador, el periodista Toni Cuquerella, natural de Benigànim i arrelat actualment a Sagunt. Un altre motiu de satisfacció: és la primera vegada que presente un llibre a la capital del Camp de Morvedre (Campdemooorrr, per als amics).

Ara mateix, capficat en un nou projecte, estic en la fase que el llibre me’l mire una mica des de fora, com si l’haguera escrit una altra persona, incorporant-hi les lectures i sensacions dels lectors. Parlarem d’això i d’alguna cosa més. Ací baix, el cartell, que els ha quedat molt aparent. Esteu convidats.

4 Comentaris

  1. Una llàstima no poder assistir-hi. Espere que te trobes ben acollit a Sagunt, allà enmig d'un espai espectacular, als peus del teatre romà i entre les cerveses artesanes de la Taverna de la Serp. Un bon lloc per presentar la teua novel·la.

  2. Això m'han dit, que el marc és sensacional. Gràcies per corroborar-ho, perquè no ho conec.

  3. M'agradaria acostar-me a saludar-te, ja que seràs tan a prop de casa. Si no ho aconseguisc, que vaja molt bé (no dubte que així serà).

    Salut!