Pensava que ja ho tindria superat, però no. S’acosta la data de presentació de la novel·la a Xàtiva i un exèrcit de cucs campa per l’estómac i convoca processons a cada hora o així. Però ja queda poc: divendres, dia 16 de desembre, Vides desafinades (Edicions 62, 2011) es presenta a casa, a la llibreria La Costera, a les 20.00 hores. I com que la novel·la té aquell component musical, farem debutar com a presentador literari Miquel Àngel Landete, l’ànima i motor de Senior i el Cor Brutal.

VidesdesafinadesSi algú els ha vist en directe, la forma en què Landete interactua amb el públic,  o alguna de les seues entrevistes, sabreu que la cosa promet. No vull avançar res més, però trobe que ho passarem bé. A més, teniu l’oportunitat que Senior, exiliat a València i per tant no massa assequible per ací, vos signe el seu disc. Dos pardals a tir pel preu d’un. I si aneu expressament a que us signe Senior servidor no va a posar-se gelós. I la següent parada serà el dia 21 a València, a Ca Revolta, ja informarem.

Per als que encara no sabeu de què va la novel·la,  ací mateix teniu una ressenya de la poetessa i agitadora cultural Christelle Enguix publicada en la web de Saforíssims. També he rebut per via interna les primeres impressions, em sembla que positives. Amb tot, el missatge que més goig m’ha fet provenia d’un conciutadà xativí, a qui no conec, que em va escriure unes línies eufòriques perquè havia vist el llibre a una llibreria d’Andorra i li va entrar un atac de satisfacció patriòtica-socarrada. Molt pagat.

Foto: Miquel Àngel Landete, Senior

7 Comentaris

  1. Xavi, jo aquest divendres no us puc acompanyar, que presentem Aldebaran a Sueca a la mateixa hora, però m'he pres nota de la del dia 21 a València. Confie anar-hi! El llibre fa molta patxoca, que en dirien els catalans!

  2. Hi haurà records de la teua part, Clidice, això segur.

    Ànim, Jesús, que ja arribes. Sí que saps crear misteri, sí.

    S'agraeix moltíssim la intenció, Joan Carles. Tot el dia entre llibres i encara tens temps per alguna presentació. Agraït.

  3. Enhorabona Xavier, enhorabina. Pel que conta Christlle em deu d'agradar moltíssim. M'agradaria anar a la presentació, segur serà un moment únic. Espere vaja tot be i reventes les llistes de ventes literàries. Salut i un abraç

  4. Això de batejar la criatura, i més quan som a casa, sempre fa picoretes. Segur que serà bonic. Jo no podré ser-hi… Però podem fer alguna cosa a Gandia prompte 😉
    B7s
    Christelle

  5. Gràcies Chals, si vens saluda, per favor, ens hauríem de conèixer. No sé jo com estarà això de rebentar les vendes amb una novel·la crua i bastant explícita de sexe, droga i rock & roll.

    Hem de fer alguna cosa a Gandia, ja ho crec, Christelle. En acabant, la criatura ja va tindre el seu bateig a Gandia, però ara cal explicar-la. Una besadeta molt gran, gràcies per la teua generosa ressenya.